Skip to main content

Stel uw eigen verzekeringspolissen samen

Dankzij ons open platform SOFIE, hebt u toegang tot een set van functionaliteiten die van toepassing zijn voor elke verzekeringstak. Neem een licentie op deze functionaliteiten en stel eenvoudig uw eigen polissen samen.

STEL UW EIGEN POLISSEN SAMEN

Stimuleer uzelf om nieuwe inzichten te verwerven

Via SOFIE krijgt u als makelaar meer inzichten in uw bedrijfsprocessen.
Deze nieuwe inzichten stellen u in staat om uw processen te optimaliseren om ze in een latere fase op een efficiënte manier te automatiseren.

VERKRIJG NIEUWE INZICHTEN

Ontwikkel uw eigen toepassingen

 

Stel uw eigen producten of toepassingen samen via het platform.
Dankzij een contractuele garantie bent en blijft u eigenaar van uw eigen toepassing. Wij van ReThink-IT hebben niet het recht om uw product of toepassing door te spelen of te verkopen.

Op die manier bieden we een platform aan waar uzelf producten en/of toepassingen op ontwikkelt aan de hand van allerlei inzichten en u beschikt over het volledige zeggenschap ervan. Een win-win situatie voor uzelf die u nergens anders terugvindt.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Meerwaarde voor volume producten

Ons platform ontfermt zich niet alleen over makelaars die hun focus leggen op B2B klanten. SOFIE biedt ook een meerwaarde aan makelaars die particulieren klanten tot hun portfolio rekenen.

Stel uw eigen polis samen zonder dubbele dekkingen met mogelijk extra clausules. Als kers op de taart voegt u er eenvoudig een mooie korting aan toe.

Kortom: SOFIE als uw totaaloplossing voor het samenstellen van polissen voor zowel particulieren als B2B klanten.

VERWEN AL UW KLANTEN